Kontakt os

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Tilføje: Bygning 51, 1850 Chuangyi haven No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hjem > Nyheder > Indhold
Nanchang Xili Center Modern Business Building Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang Xili Center, der ligger på den centrale akse af CBD i hjertet af Chaoyang City, støder op til Ganjiang-floden i vest og vender mod Honggu Beach Center-verdens skyskraberstårn over floden og støder op til Chaoyang-broen, der ligger ved bro tårn "af broen, med byansvar for at repræsentere Binjiang forretningskvarter og skabe gateway landemærke for Chaoyang nye by. Som et nyt vartegn arver det den nanchangske bykontekst og leder fremtiden for nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Orienteringsarkitektur, som byens rummærkets rumknude og visuelle magnet, skal være ydmyg og venlig nok til byen og omgivelserne og integrere med byen organisk og leve i harmoni, samtidig med at man forfølger excellence. Stående på kanten af ganjiang floden, det nye kommercielle vartegn af nanchang - nanchang xinli center, tianhua hele proces design, demonstrerer den æstetiske værdi af fremragende design og orientalsk visdom, og præsenterer udseende og funktion af landemærke og kontekst, arkitektur og by, form og funktion.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili center tårn direkte landing, ingen nederdel værelse. Udformningen af bunden af bygningen tager hensyn til bygningens overordnede opbygning og højde. Den tredimensionelle buede tunge regnpung, der svarer til tårnvolumenet på 200m, spænder over 80m, 13m på sit højeste punkt og 6m på sit laveste punkt, ligner et fladrende bånd fra jorden og er meget dynamisk og ekko stigningen i tårn og skabe et dynamisk bundrum.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


For at opnå effekten af en enkelt kolonnade brugt strukturdesigneren to små stålkolonner til at danne effekten af en enkelt søjle. Ifølge den optimale afstandsvirkning blev 6 grupper af søjleplan vedtaget. For at opnå effekten af baldakens overflade og den gradvise ændring af sektionsstørrelsen anvendte konstruktionsdesigneren form af internt skelet til at udføre bjælken først og derefter udføre pladen uden for bjælken, hvilket perfekt virkede effekten af "luftstrømmer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Den tunge regnbue stiger gradvis fra overfladen, og det buede tag bliver den perfekte overgang mellem bygningen og jorden med den dynamiske kraft svarende til facaden og landskabet. Den tunge regnbue løser de funktionelle krav til indgang og udgang, og sikrer også den uhindrede brandring. Samtidig integrerer det dræning og belysning i nodesignalet. Den strømlinede form har god ledningsevne, som ekko den dynamiske kraft af ringudvekslingen omkring den. Nanchang xinli center stueetagen kombineret med landskabsdesign, der viser en venlig åben holdning til byen