Kontakt os

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Tilføje: Bygning 51, 1850 Chuangyi haven No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hjem > Nyheder > Indhold
Shopping Mall kunstnerisk bølge aluminium baffel loft System Aug 28, 2018


Shopping Mall bølge aluminium træ korn baffel loft System


Projektet placering: Guizhou Xingyi, Kina

Projekttype: Shopping Mall

Projektområdet: 56.000 m².

Komplet år: 2016

Ansøgning del: loft, væg

Ansøgning produkt: aluminium baffel, aluminium panel

Produkt leverandør: Guangdong Bahe Building Materials Co., Ltd.

wave-shape-aluminum-panel.jpg


Guizhou Xingyi indkøbscenter atrium loftsdekoration, hele projektet er opkrævet af Bahe byggemateriale, måling, 3D design, CAD tegning, og producting.


woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_01.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_02.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_03.jpg