Kontakt os

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Tilføje: Bygning 51, 1850 Chuangyi haven No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hjem > Nyheder > Indhold
Den bølgende indvendig dekoration-trælignende aluminiumpaneler Dec 01, 2017

9.jpg

Talrige bølgende trælignende aluminiumpaneler indpakker hele indretningen af ​​et kvartercenter i Shanghai, samle lokalsamfundet sammen og skabe en varm og oprigtig atmosfære.

Wutopia Labs projekt er designet som den sidste del af Onepark Gubei Community Club, som allerede har gennemført andre områder som fitness, yoga, spa, swimmingpool, kaffe, legeplads.


10.jpg


Udvikleren ønskede at skabe et mere som "socialiseret" rum med fokus på, hvordan man bruger bygninger som et værktøj, for at aktivere betydningen af ​​samfundscentre under forudsætning af en restriktiv intern åbenhed og yderligere fremme kommunikationen af ​​kvarterer


1.JPG


Bygningen på to etager rummer i alt 1.000 kvadratmeter rum, består af konferencerum, læseværelse, børnebibliotek, galleri og audiovisuelt rum. Beliggende i Onepark Gubei - et high-end boligområde og et frugtbart sted i Shanghai - besøgende går ind i bygningen med en stor træetæppet trappe, der også kan bruges som et offentligt rum for at vælge og kigge hurtigt på bøgerne.

7.jpg


Arkitekterne ønskede at skabe ideen om den gratis læsning og kunstscene i hele det indre rum. De blev pålagt at omlægge projektet, som allerede var begyndt at bygge. I den specifikke implementering bruger arkitekterne den mest fornuftige og økonomiske måde at gribe ind i designændringer.

Uden at ændre den oprindelige struktur, zoneinddeling, normer og andet designgrundlag af sagen, fuldfører hele rummiljøet sin genfødte. På indgangsgulvet (øverste etage) trækker krumningens trækorns aluminiumpanel blidt op og falder, skyskroner, der ligner gennem lyset, som om gården grønne er inviteret indvendigt og raffineret til dannelse af et skovlignende frit rum. Fællesskabsbeboere kan fjerne masken i det sociale liv og have en afslappet kommunikation her med en glæde af festivalen. 6.jpg

"Som folk skal sænkes, brugte arkitekterne et stort område af sort til svag grad af aktivitet og yderligere bruge sort og lys til at skabe et mere privat, meditativt rum i både vingerne og badeværelset", tilføjede arkitekterne .

Arkitekterne ønskede at skabe det mest mystiske humør i badeværelset inden for hele samfundet. Nabolagets centrum nåede arkitektens vision om fri kommunikation og tænkning.

3.jpg


5.jpg